V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

Prineste si domov kus prírody

Rozhodli sme sa rozšíriť CORK it portfólio aj o ďalšie výrobky s praktickým využitím a s pekným dizajnom. O také, ktoré skrášlia vaše domácnosti a vnesú do nich kus voňavej prírody. Odteraz u nás nájdete nielen módne kabelky a peňaženky, ale aj korkové stoličky, prestierania, kreatívne podložky pod hrnce, či pod počítačovú myš.

Poďme ich spolu preskúmať bližšie...

Jednoduché podložky pod hrnce a nádoby

S korkovými podložkami nadobudne vaše stolovanie jednoduchý a prírodný šmrnc. Korok neprepúšťa vodu ani plyn, takže podložky nenapáchnu tak ako zvyknú napríklad drevené podložky. 

Prečo sa nám páčia:

  • Sú ľahké na váhu
  • Dajú sa opláchnuť len vodou (do umývačky ich ale prosím v žiadnom prípade nedávajte, pokiaľ teda nechcete meniť celú umývačku)
  • Niektoré sa dajú efektne zavesiť na slučku z lanka

Rada pre odvážlivcov a kreatívne duše – nebojte sa tieto korkové podložky pokresliť alebo popísať. Odporúčam fixku na alkoholovej báze, ktorá na korok pekne a trvácne chytá. Decká sa určite potešia, keď im dovolíte vybúriť sa na kuchynských potrebách.

1podlozkypng


Kreatívne podložky pod hrnce a nádoby

Tak s týmito šikovnými podložkami hravo rozveselíte váš jedálenský stôl. Podložky v tvare puzzle, príboru alebo zloženými z korkových kužeľov.

Prečo sa nám páčia

  • Lebo sú váhovo ľahké a dajú sa jednoducho očistiť 
  • Lebo sú zapamätateľné a vašim hosťom sa budú určite páčiť
  • Lebo sú kreatívne – set PUZZLE sa dá spojiť ako reálne puzzle; podložka PRÍBOR naozaj pripomína veľký korkový príbor a podložky RAFT sa super hodia k letným grilovačkám.

 

2kreativnepodlozkypng


Korkové prestierania

Už žiadne látkové prestierania, na ktorých ostanú mastné fľaky alebo ich treba žehliť. Koniec vyhlasujeme aj plastovým prestieraniam, ktoré sú síce nepochybne praktické, ale veľmi prírodný look veru vášmu drevenému stolu nedodajú. Nastal preto čas vyskúšať KORKOVÉ PRESTIERANIA. Nepredstavujte si však žiadne malé korkové nástenky na stole. Tieto prestierania sú z korkovej kože, ktorá sa dá ľahko čistiť od špiny a je odolná.

Prečo sa nám páčia:

  • Lebo sa dajú rýchlo utrieť a sú čisté
  • Lebo každá jedna má trochu odlišný vzor – korok má unikátnu štruktúru, podobne ako naše odtlačky prstov
  • Lebo si na ňu môžete kľudne napísať svoje meno

 

3korkoveprestieraniapng


Korkové stoličky/stolčeky

Predstavte si niekoľkonásobne zväčšenú korkovú zátku z vína alebo zo šampanského. Takú, na ktorú sa môžete bezpečne a pohodlne posadiť alebo použiť ako stolček. To sú presne naše korkovinky VÍNO a CHAMPAGNE. Ide o nádherne a do hladka opracovaný kus korku. Okrem nich máme v ponuke aj korkovo-drevenú trojnožku, ktorú si ľahko poskladáte sami. Stačí len našraubovať nohy a posedieť.

Prečo sa nám páčia:

  • Lebo sú dizajnové, oku-lahodiace a neuveriteľne originálne
  • Lebo človek má pocit, že sedí na strome – stoličky VÍNO a CHAMPAGNE sú celé z korku, ktorý sa získava z dubu korkového
  • Lebo sa dajú využiť nielen na sedenie – môžete ich využiť ako stolček v obývačke alebo na nich položiť veľký črepník či iné dekorácie

Rada pre kreatívne mysle: pripnite si po strane stoličky vaše obľúbené fotky (ideálne z Polaroidu) a použite tieto stoličky ako dekoratívny banner s fotkami. Alebo si ho len rôzne chaoticky pokreslite. 

4korkovestolickypng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Korkové podložky pod myš

Dizajnovo vydarená korková podložka pod myš dodá vašej kancelárii alebo pracovnému stolu nevšedný šmrnc. Myš sa na nej nezasekáva a podporný vankúšik uľaví vášmu zápästiu.

5mousepads_1png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako vidíte, všestrannosť korku a jeho využitie dokáže prekvapiť. Skúste korok tiež :) 

Noste prírodu, na sebe či doma, aj vy!