V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

DIY korkové náramky

Radosť z vlastnoručne vyhotoveného produktu je neopísateľná. A tiež nič nepoteší človeka viac, ako aspoň čiastočne ručne vyrobený darček.

Korkový náramok je jeden z takých darčekov. Nenáročný a rýchly na výrobu, efektný na pohľad. Stačí si vybrať korkovú šnúrku - plochú alebo okrúhlu; uzáver, ktorým chcete náramok zakončiť a prípadne aj menšie ozdoby, ako motýliky, kotvičky, ulitky a iné.

Ak sa neviete rozhodnúť, ktorý typ náramku vyrobiť, môžete si zakúpiť rovno celú sadu 20 kusov rôznych korkových šnúrok s názvom Random. Alebo nimi môžete obdarovať vášho blízkeho, ktorý rád tvorí. 

Korkove naramky blog

AKO NA VÝROBU KORKOVÝCH NÁRAMKOV?

Je to skutočne veľmi jednoduché. Budete potrebovať nožnice, sekundové alebo iné pevné lepidlo a prípadne ruku, na ktorej odmeriate požadovanú veľkosť náramku. 

Stačí odstrihnúť požadovanú dĺžku korkovej šnúrky. Ak ste sa rozhodli pre plochý typ náramku, aj uzáver musí byť plochý a rovnako aj ozdoby. Ak pre okrúhly, tak uzáver ako aj ozdoby by mali byť okrúhleho tvaru. 


IMG_7364

Ak sa idete pustiť do výroby náramku z 2 vrstiev (to znamená 2 korkové šnúrky), je určite lepšie použiť dvojitý uzáver. Uzávery sú magnetické a pevné. 

IMG_7363

 Držíme palce v kreatívnej tvorbe :)