V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

Vianočné inšpirácie z korku - 2.časť - darčeky pre pánov

Chcete obdarovať blízku osobu niečím skutočne výnimočným, netradičným, neopozeraným, no lámete si hlavu? V minisérii "Vianočné inšpirácie z korku" sa zoznámite s vybranými zaujímavými korkovinkami, ktoré určite vyčaria úsmev na tvári a iskričky v očiach vašich blízkych:) 

V druhej časti seriálu nájdete nápady na módne darčeky pre pánov. A samozrejme, nielen pre nich. 

Nech sa páči, inšpirujte sa...

Korkové tašky pre pánov

Aj páni si zaslúžia cítiť sa pokrokovo. S korkom.

Výnimočne sa budú cítiť s korkovou taškou Best Man. Táto taška bola vyhlásená za Najlepší vegánsky módny produkt roku 2015 - PETA Deutschland, Vegan Fashion Award. Toto ocenenie si zaslúži prepracovanosťou a praktickými priehradkami. Zmestí sa do nej počítač do veľkosti 15,6 palcov, je odolná voči dažďu a vďaka šikovným popruhom sa nosí dobre aj cez plece, aj na kufri. 

Korková taška Malange je vhodná pre mužov, ktorí so sebou síce nenosia počítač, ale bez diára, zápisnika alebo knihy neodídu z domu. 

Taška Lobito je menšia korková taška, ktorej sa potešia páni so zmyslom pre minimalizmus - zmestia sa do nej nevyhnutné veci ako mobil a doklady. Hygienická taška Dublin je ideálna pre cestovateľské duše. Taktiež je odolná voči vode a vlhkosti. 

Panske tasky

Korkové kúsky do kancelárie 

Muži si väčšinou dosť potrpia na svoju techniku. Preto iste ocenia korkové obaly na počítač. Na výber sú štandardné korkové obaly Icebreaker chrániace počítače do veľkosti 13 palcov. Majiteľov väčších počítačov do 17 palcov môže potešiť korkový obal Stockholm. Oba typy obalov sú zvnútra vypolstrované. Počítačová myška si nájde svoje miesto na korkovej podložke Mouse pad

Office veci

Korkové doplnky pre pánov 

Prírodu milujúci muži sa potešia jednoduchým korkovým hodinkám Tempo v hnedom prevedení alebo hodinkám Globo s kresbou Zeme. 

A takmer každý muž bude rád za korkový opasok v hnedom alebo čiernom prevedení. Istotne sa nájdu aj takí, ktorí ocenia dômyselnosť obojstranného opasku s otáčateľnou prackou. 

Doplnky pre muzov

Korkové peňaženky (nielen) pre pánov 

Korkové peňaženky Coins a Belo Horizonte sú našimi bestsellermi. Obe tieto peňaženky obsahujú zvlášť priehradku aj na mince. Rozdiel medzi nimi je ten, že Coins má v sebe zabudovanú ochranu RFID (to znamená, že údaje z karty sa nedajú zlodejom tak ľahko naskenovať) a Belo Horizonte má na sebe menšiu pracku, aby sa peňaženka neotvárala. Keďže sa však nájdu aj páni, ktorí vyslovene nechcú vrecko na drobné a majú viac kariet, je pre nich ideálna korková peňaženka Kreditka s ochranou RFID. 

Panske penazenky

Dúfame, že ste sa inšpirovali. No a nezabudnite, že najcennejšie dary sú tie venované s láskou, s pozornosťou a vedomím, že darujem  skutočne to, čo poteší blízku osobu a nie iba darujúceho :)