V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

Keď už ponožky pod stromčekom neprekvapia

Rok čo rok, dilema Vianoc býva rovnaká v takmer každej domácnosti - čo darovať manželovi / priateľovi / otcovi / bratovi / dedovi? Zdá sa, že ženy bývajú ľahšie obdarovateľné a možnosti čo podarovať im, sú prakticky nekonečné. Avšak u muža to veľmi často skončí pri praktickom a neškodnom darčeku. Pri ponožkách. Je preto na čase, výber darčekov pre mužov rozšíriť aj o iné prekvapenia.

V CORK it na mužov nezabúdame a tak si pod stromčekom už nemusia nájsť len ponožky, ale aj orginálnejšie darčkey. Z KORKU. Pre mužov nevšedných a jedinečných.  

Aké sú TOP produkty? 

1. OPASKY

Jednoznačne opasky. Tými nič nepokazíte, veď každý muž nosí nejaké nohavice. Ak máte v rodine alebo v okolí muža, ktorý je milovník prírody, ochranca zvierat, vegán, vegetarián, zástanca udržateľného života alebo skrátka človek, ktorý rád skúša niečo nové, kvalitné opasky z korku sú viac než vhodnou voľbou:) 

Opasky

Najnovšie máme v ponuke aj obojstranné opasky. Tie sú super pre tých, ktorí sa nevedia rozhodnúť, či čierny alebo hnedý :) 

Reversible belt

2. PEŇAŽENKY

Rovnaká "cieľovka" platí aj pre ostatné korkové výrobky. V ponuke máme peňaženky:

  • Belo Horizonte na karty aj mince s praktickou prackou a veľmi podobná Curitiba na karty aj mince (bez pracky)
  • Corkor Wallet with Coins na karty aj mince 
  • Corkor Wallet na karty s ochranou RFID proti skenovaniu údajov

 

Blog_muz_Penazenky

Pre mužov tráviacich veľa času za počítačom, je šikovným darčekom podložka pod myš v svetlej alebo tmavej verzii. 

mouse pads two

 4. TAŠKY BEST MAN PRE TÝCH NAJLEPŠÍCH 

Tašky Best Man sú ideálnym darčekom pre mužov, ktorí chodia denne do práce s počítačom alebo jazdia často na služobné cesty. Táto taška má totiž množstvo praktických priehradiek a dá sa nosiť v ruke, cez plece alebo zastoknúť na kufor. 

Best man blog muz xmas

  

5. HYGIENICKÁ TAŠKA DUBLIN

 Pre cestovateľov jasná voľba:) Korok je vysoko odolný voči vode, takže taške vôbec nebude vadiť pár kvapiek zo sprchy.

Blog_muz_Dublin

Prezrite si našu stránku alebo nás príďte navštíviť do obchodíku osobne. Možno vás inšpirujú aj iné korkovinky:) Škoda len, že zatiaľ sa ponožky z korku nevyrábajú. Nuž, možno na tie ďalšie Vianoce bude aj to :)

Šťastné a korkové :)