V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

Slow fashion - slow Vianoce :)

Pomalá móda - pomalé Vianoce. V CORK it presadzujeme filozofiu udržateľnej, ekologickej a etickej módy z korku, občas označovanej ako "slow fashion". A rovnaký prístup máme aj k Vianociam. Vianoce majú byť takisto pomalé. Je to predsa obdobie pokoja, relaxu, celkového spomalenia.

No žiaľ, väčšina z nás pracuje do poslednej hodiny pred Vianocami, lebo koniec roka je horší ako Armagedon a treba stihnúť všetky termíny. Následne nestíhame kupovať alebo vyrábať darčeky, sme v zhone a dopletení, nervózni kvôli zápcham a plným obchodom. A ešte treba aj piecť a plánovať 3-chodovú večeru. Lebo Vianoce sú presne o tom, že?:) Kam sa len podel ten pokoj a sladké nič nerobenie? 

Tento predvianočný paradox sa snažíme v CORK it odstrániť. Jedna z ingrediencií tajomstva pomalých Vianoc je čas na obdarovanie a prekvapenie blížného.

Preto si u nás môžete v pokoji vybrať darček, bez stresu ho objednať a dostať ho (v rámci Bratislavy) aj v samotný Štedrý deň v doobedných hodinách. Žiadna panika, žiaden stres. To je to tajomstvo "slow" Vianoc :) 

Prajeme vám šťastné a korkové Vianoce :)

Prežite ich v kľude a hlavne POMALY :)