V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

S láskou k prírode

Valentín, sviatok lásky je vraj komerčný. Je tiež masový. A gýčový. A prílíš sladký. A nátlakový. Ale zároveň je romantický, nežný a pripomína nám, že partnera si treba hýčkať. Valentín je tiež deň ako každý iný a netreba ho nijako oslavovať. Tak by sa jednému zdalo, že tento sviatok viac rozdeľuje než spája :)

V CORK it nepatríme úplne do žiadneho z týchto troch táborov. Rešpektujeme skupinu ľudí, ktorí Valentín bojkotujú alebo sú k nemu ľahostajní. A snažíme sa inšpirovať tých, ktorí si tento sviatok lásky pripomínajú a svojej partnerke či partnerovi niečo darujú. Ak vás zaujímajú nejaké korkové inšpirácie, pozrite si starší blog https://www.corkit.sk/blog/korkovy-valentin-podarujte-neopozerane/ alebo sociálne siete. 

Máme však ešte jeden návrh, ktorý s Valentínom súvisí a týka sa nás všetkých, pro- aj anti-valentínskych a aj tých indiferentných:)

Čo keby sme tento sviatok lásky venovali prírode a ukázali jej našu lásku tým, že pre ňu niečo pekné urobíme?

korkove srdce svetle

Dobrých a láskavých skutkov je mnoho - môžete si doma nasadiť vlastné bylinky, začať kompostovať alebo zaviesť nový ekologický zvyk v domácnosti, vďaka ktorému prestanete používať toľko plastov či zredukujete množstvo odpadov :) Alebo môžete ísť na prechádzku do lesa aj s vašou polovičkou a poďakovať za všetky tie krásy prírody naokolo :) 

S láskou k prírode,

CORK it blog_title_VF_2048x.progressive.png