V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

Korkový Valentín - podarujte neopozerané

Všade samé srdiečka:) Valentín je tu! Deň, kedy sme sa rozhodli venovať milovanej osobe o niečo väčšiu pozornosť, napríklad ju pozvať na večeru, kúpiť kyticu ruží, či podarovať niečo originálne:) A práve v tej tretej možnosti vás vieme inšpirovať. 

Vaša polovička je unikátna. So všetkých žien na svete ste si vybrali práve ju. A preto si zaslúži naozaj unikátny a netradičný dar. Neopozeraný. Podobne ako je ona. Môžete sa pri nej zobúdzať každý deň, ale vždy vás na nej zaujme nový detail:)

Inšpiráciou je KOROK. Korková peňaženka, taštička, či kabelka. Korok má unikátnu štruktúru rovnako ako naše odtlačky palcov. Nedá sa nahradiť a napodobniť. Je odolný, všestranný, pôvabný. 

Potešte Barcelonou

Svoju milú nepochybne potešíte korkovou a neuveriteľne ľahunkou peňaženkou Barcelona. Nekomplikovaná, praktická a elegantná peňaženka pre každú ženu hľadajúcu jemnú krásu. Dostupná je v niekoľkých farebných prevedeniach. A zmestí sa do nej aj mobil:) 

Barcelonas

http://www.corkit.sk/korkove-penazenky/barcelona/

Darujte San Salvador

Kozmetická taštička býva nevyhnutnou súčasťou každodennej dámskej výbavy. Taštiška San Salvador je z korku, čo znamená, že je odolná voči poškrabaniu a vode. Otvára sa na zips a obsahuje aj menšie vrecko. 

San Salvador webka

http://www.corkit.sk/korkove-tasticky/san-salvador/

Ohúrte Albertou alebo Sevilhou

Sevilha a Alberta sú jednoduché korkové kabelky so šikovnými vnútornými vreckami. Nádherne oživia každý outfit a zaujmú na prvý pohľad. Alberta je praktická kráska v svetlom korku s červeným prúžkom. Zmestí sa do nej aj notebook. Svojim výzorom sa hodí na nosenie počas jarných a letných mesiacov. Sevilha je menšia kabelka do ruky na bežné nosenie. Korok v modrej farbe bude istotne zdrojom veľkého množstva komplimentov:)

Sevilha a Alberta web

http://www.corkit.sk/korkove-kabelky/sevilha-blue/

http://www.corkit.sk/moda-z-korku/alberta/

Toto sú inšpirácie, ktoré sme pre vás vybrali my. Na stránke CORK it však toho nájdete omnoho viac (a nielen k príležitosti Valentína:)). Stále ale platí, že korkové výrobky sú skvelým darčekom pre všetkých ľudí milujúcich pekný dizajn, prírodu, originalitu a kvalitu.

Prajeme vám krásneho a romantického Valentína:)

S láskou,

CORK it - Nosíme prírodu