V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

Vegánske Vianoce

Vo svojom okolí máte vegána či vegánku, do Vianoc ostáva pár dní a vy zatiaľ bezvýsledne premýšľate, čo také unikátne, praktické a pekné darujete pod stromček. Vegánsku kozmetiku ste venovali vlani, vegánske dobroty kúpili na Mikuláša a pri oblečení sa bojíte odhadnúť správnu veľkosť. Tak čo teraz?

Je načase zoznámiť sa s KORKOM. Korok je vegánsky materiál a mnohé výrobky z neho sa pýšia nálepkou PETA-approved. To znamená, že organizácia bojujúca za práva zvierat považuje naše korkové kabelky, tašky a peňaženky za produkty chrániace nielen zvieratá, ale aj prírodu samotnú. Sme si istí, že každý vegán aj nevegán sa korkovému výrobku nielenže poteší, no priam žasne:) 

Pre ňu

Kabelku neodmietne žiadna žena. Pre ženy, ktoré zvyknú nosiť veľa vecí, od počítača, knihy, zošity, menší nákup, až po veci do fitka, odporúčame akurátne veľkú kabelku SATCHEL ideálnu na celoročné nosenie, ohromne priestrannú priam cestovateľskú kabelu TOTE alebo jednoduchú kabelku ALBERTA vhodnú na jar a leto.

 Pre nu_velke kabelky

Pre ženy praktické, ktoré mávajú so sebou skôr len tie nevyhnutné veci a radi nosia tašky cez plece, sú výbornou voľbou kabelky CROSSBODY alebo ruksačik SANTIAGO. 

Pre nu_crossbodies

Žienky, ktoré chodia radi do divadla, do kina, na rande, na babské jazdy, sa potešia kabelkám CLUTCH alebo farebnej veľkej peňaženke/minikabelke ACTAHA. Pre nu_clutches

No a určite ani jedna slečna nepohrdne kozmetickými taštičkami SAN SALVADOR na šminky, či peňaženkou BARCELONA ;)

 Pre nu_2

Pre neho

Pre mužov pracujúcich v kancelárií a pre ktorých je notebook najlepší kamárat, odporúčame priestrannú tašku BEST MAN. Peňaženkou a hygienickou taškou DUBLIN tiež nič nepokazíte :)   Pre nehoNielen muži, ale aj ženy sa budú nepochybne radovať aj z podložky pod myš, obalu na mobil alebo z minimalistickej peňaženky do vrecka. 

Pre vsetkych 2

Pre všetkých

Dizajnové a kreatívne podložky do kuchyne, korková misa, podložky pod taniere alebo dreveno-korková stolička sú darčeky, ktoré nesklamú nikoho. 

 Pre vsetkych

 

Kabelky, peňaženky, kozmetické taštičky, podložky, sú skutočne netradičným, originálnym a neopozeraným darčekom. Vaši bllízki len tak ľahko nezabudnú, kto im dal práve takýto darček. Pripravte sa na hromadu citosloviec vyjadrujúcich prekvapenie a vďaku :) 

Šťastné a korkové ;) 

Petra, CORK it