V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

Nosme prírodu do práce

Vaša kabelka odráža vašu osobnosť, hodnoty a postoje. Správna kabelka by mala predovšetkým vyhovovať vášmu životnému štýlu. Chodievate do práce a potrebujete so sebou nosiť aj notebook? Často jazdíte na služobné cesty? Mávate dni plné aktivít? Beriete si so sebou aj tablet alebo knihy? Alebo si radi osviežite outfit nápaditou kabelkou?

Tieto 3 korkové kabelky sú ideálnymi parťáčkami do práce a na každodenné nosenie. Každá z nich má svoje neoceniteľné vlastnosti. A s každou z nich nosíte kus prírody. Nosíte korok. Vodeodolný, na dotyk zamatový a neopozeraný materiál. 

Korkové kabelky TOTE, SATCHEL a 3COLOR sú:

  • Organizované
  • Priestranné
  • Štýlové
  • Vegánske
  • A na každodenné nosenie

 

Kabelka TOTE


Neuveriteľné priestranná kabelka pre aktívne business ženy

Jej najväčšou prednosťou je VEĽKOSŤ. Je to taška, ktorá vyhovuje ženám, ktoré často jazdia na služobné cesty, napr. letecky na otočku. Do tašky sa bez problémov zmestí počítač s nabíjačkou, tablet, oblečenie, knihy, hygienické potreby. 

Môžete ju nosiť cez rameno alebo aj cez odnímateľné prídavné pútko. Priehradka na počítač je vypolstrovaná a tak je počítač lepšie chránený. 
V kabelke TOTE je množstvo priehradok, vďaka ktorým si všetky veci viete dokonale zorganizovať. 

TOTE for blogpng

Kabelka SATCHEL


Flexibilná kamarátka na každý deň

Satchelka má akurátnu veľkosť. Je to kvázi mladšia a útlejšia sestra TOTE. Je podobne zorganizovaná a viete do nej vložiť aj počítač. Nemá síce vypolstrované vrecko, no nájdete v nej rôzne šikovné priehradky na mobil, doklady, dokonca aj šnúrku na kľúče. Je to kabelka, v ktorej sa nemusíte hrabať desať minút, kýmnájdete to, čo potrebujete.


Je pôvabná a elegantná vo svojej jednoduchosti. Hodí sa skutočne ku každému outfitu, ktorému dodáva šmrnc. Dokonale spĺňa potreby žien, ktoré vyžadujú odolnú kabelku na dlhšiu dobu. Kabelku na každodenné nosenie, do práce aj mimo nej. Na rande, do divadla či na cestovanie. 

SATCHEL je ako najlepšia kamarátka. Môžete jej zveriť množstvo vecí, ktoré ochráni a nikdy nebude pôsobiť "preplnene". Jej putka sú pevné a znesú aj ťažší náklad.

SATCHEL for blogpng


Kabelka 3COLOR


Hravá parťáčka na rozžiarenie okolia

Túto kabelku obľubujú ženy, ktoré hľadajú hravú parťáčku, ktorá rozžiari nielen oblečenie, ale aj celé okolie. Počítač sa do nej síce nezmestí, ale knihy, diár, mobil, doklady, šminky, to všetko áno. 

3COLOR je neuveriteľne ľahká, no unesie toho veľa. Dokonca má aj prídavný popruh, ak by ste ju chceli predsa len trocha preťažiť. Hodí sa tiež k vášnivým cestovateľkám, ktoré si chcú pribaliť do batožiny jednu krajšiu kabelku na prechádzky pri objavovaní nového mesta. 

Upozornenie: pri nosení tejto kabelky sa pripravte na príval komplimentov a pohľadov :)


3COLOR for blogpng


Toto sú tri korkové kráľovné, ktoré vám budú robiť vďačnú spoločnosť v práci a pri bežnom nosení. Ich nosenie sa ale nedá nazvať úplne bežným. S týmito kabelkami totiž nosíte so sebou kus prírody. Okrem toho, štruktúra korku je na každej kabelke neopakovateľná. Vďaka tomu sú korkové kabelky skutočne unikátne. Tak ako vy. A k unikátnym ženám sa najviac hodia unikátne kabelky :)