V rámci Bratislavy IV doručujeme aj osobne.

Noste korok, ktorý nemá nikto iný - navrhnite si vlastný výrobok

Noste výrobok, ktorý je skutočne originálny a nemá ho nikto iný! Vyberte si sami, aké vzory či farebné prevedenia chcete na svojom novom korkovom ruksaku, kabelke alebo taštičke. Páči sa vám korkový ruksak, ale chcete ho v hnedej farbe s červeným vreckom? Alebo túžite po krikľavo červenej kozmetickej taštičke či fialovej peňaženke? Dá sa to! 

S výrobkami z korku máte vždy to štastie a istotu, že aj keď sa jedná o dva totožné produkty (napríklad svetlá peňaženka), kvôli neopakovateľnej štruktúre korku nikdy nebudú dve zdanlivo rovnaké peňaženky skutočne identické. A hoci táto vlastnosť korku v sebe nesie neodškriepiteľný znak unikátnosti, úplnú jedinečnosť a originalitu dosiahnete tým, že si vy sami vyberiete farebnú kombináciu. Ľahko sa tak môže stať, že taký korkový výrobok ako máte vy, nemá naozaj nikto iný.

Ako to celé funguje?

Vieme, že by bolo najlepšie mať super-trúper appku, kde si zvolíte kombinácie, hneď uvidíte výsledok a objednávate. No tam zatiaľ nie sme:) Preto je potrebné poslať starý dobrý email alebo zavolať, akú máte predstavu. Vybrať si môžete výrobky od značky JOCORK. My následne preveríme, či má dodávateľ konkrétnu korkovú látku skladom a je schopný ušiť výrobok. 

Farebné kombinácie a vzory nájdete na obrázku nižšie alebo cez externý link https://www.jocork.com/images/jocork_cores.jpg

Výhody a nevýhody

Výhodné na tom celom je, že neplatíte vopred a ani viac ako je bežná cena daného produktu. Treba však spomenúť aj istú nevýhodu. Takto "personalizovať" je možné len výrobky od firmy JOCORK, ostatní dodávatelia zatiaľ takúto možnosť neposkytujú.

Čakacia a dodacia lehota je dlhšia - môže tomu byť aj mesiac. Ide o malú manufaktúru, takže výrobok musia pripraviť, ušiť a poslať na Slovensko. 

Príklady 

JK Belo Horizonte redIMG_1144168C0569-D96D-47C7-91DB-A8AB482976AA

Nosíme prírodu, nosíme korok

Možnosť prispôsobiť si produkt od firmy Jocork sme tu mali vždy, hlavne medzi zákaznikmi z kamennej predajne sa tešila obľube. No tým, že sme predajňu už zrušili, bola by škoda nevyhlásiť do širšieho sveta spôsob, ako si zvýšiť vašu vlastnú módnu originalitu :)

Nezabudnite tiež, že nosením výrobkov z korku sa stávate prívržencom udržateľnej a ekologickej módy :) 

Ďakujeme, že chcete nosiť prírodu.